Manteniment GR83 27-03-2022

Diumenge 27 de març es va fer el manteniment del tram de l'etapa del GR83 entre la urbanització de Collsacrueu molt a prop de Vallgorguina fins al punt quilomètric 64 de la carretera C-35 a Sant Celoni. Aproximadament van ser uns 17'5kms.
En aquest ocasió, es va resseguir tot l'itinerari a través del parc del Montnegre i el Corredor passant per Sant Martí de Montnegre , durant tot el camí vàrem poder gaudir d' un dia molt agradable entre rierols i marges reviscolats per les plujes de la última setmana. 
L'Equip del manteniment del GR83, vol agrair a tothom qui vàreu participar de la caminada per la vostra bona predisposició a passar-ho bé i a complementar-ho amb la tasca de seguiment i revisió del traçat.
Us esperem al proper tram des de Riells a Arbúcies  el 22 de maig

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.