Dones i 3000General

Punta Curull i Miranda de Puigcerver 2-10-2022

El cap de setmana de l'1 i 2 d'octubre, ens vam escapar cap a terres del sud del territori i des de Mas Pedret campament base a Alcover, ampliar el llistat de 100 cims de les nostres col·leccions. Dins del marc de les activitats Dones i 3000 s en aquesta ocasió vam escollir un distret itinerari circular que ens va portar a descobrir els Calaixos de l'Ereldo, indret engorjat previ a l'ascensió de la Punta Curull sobre Vilanova de Prades, tot resseguint la serra de Llena fins a Sant Miquel de la Tosca i més tard la llera del riu Set i un tram del recorregut de la ruta Transllena fins a retornar al punt de sortida, Vilanova de Prades.
El diumenge ens vàrem desplaçar fins al coll d'Alforja des d'on vam enllaçar amb el GR®7 per pista, tot passant pel coll de Cortiella i el santuari de la Mare de Déu de Puigcerver, un cop en aquest punt i després de fer l’obligada visita d'aquest indret vam continuar pujant fins al cim de la Miranda de Puigcerver, lloc privilegiat des d'on abastar un munt de serres conegudes de les comarques del sud de Catalunya. El retorn al coll d’Alforja va ser per un corriol que recorria la carena entre matolls i zones més emboscades fins retrobar la pista al coll de Cortiella.

 Eulàlia Garcia, Lìdia Cabré, Mònica Pedret i Jaume Figuera

Comparteix