GeneralGR

MANTENIMENT GR83 (2022-05-29) Arbùcies-Coll de Sant Climent

Diumenge 29 de maig, tal com vàrem programar es va realitzar la tercera sortida de manteniment del GR®83 amb la participació de set voluntàris, aquest cop des d'Arbúcies en sentit sud cap al coll de Sant Climent, un tram de fort desnivell, quasi 400 metres, però ascendint endinsant-nos per les obagues de sureres i avellaners, la qual cosa va fer menys feixuga la caminada.
Al ser dins del perímetre del parc del Montseny, la feina es va basar a repassar els senyals de pas barrat i netejar algunes de les estaques indicadores de la Diputació. A l'hora de dinar vam escollir un racó a la vora del sot de can Gall, envoltats de la fresca del bosc de ribera, la remor de l'aigua del rierol i el cant d'algun solitari Bitxac comú.

Gràcies a tothom per la implicació i bon ambient, seguint el camí del Nord en direcció el Canigó.
Bon estiu i ens retrobem a la tardor.

Comparteix