GeneralMarxa Nòrdica

09-07-2022 Marxa Nòrdica

Dissabte passat vam fer el comiat de la temporada de Marxa Nòrdica amb una caminada des de Montgat Nord fins a Badalona. L'hora d'inici fou a les 18.30, però encara feia molta calor pel  camí entre la platja i la via del tren. Per tant, vam decidir caminar per l' altre costat, entre la via i el barri pescador de Montgat. Després de vorejar el turó de Montgat seguírem per la banda amb més ombra fins arribar al parc de Can Solei  i Ca l'Arnús, el qual ens ajudà a refrescar-nos i a meravellar-nos  una vegada més de la seva immensa riquesa vegetal i arquitectònica. Diverses pancartes amb la frase "Salvem Ca l'Arnús"  alerten els visitants del perill que finalment es construeixin  pisos a banda i banda de l'entrada principal del carrer Sant Bru. SALVEM CA L'ARNUS!

Cap a les 20.00, ens encaminàrem al bar de l'Ateneu el Círcol per celebrar la cloenda de la temporada. Desitjos d'un bon estiu i de retrobament al setembre per seguir compartint caminades, converses i bons moments.

Comparteix