GeneralGR

MANTENIMENT GR-83 (2024-03-03) Sant Miquel Sacot-La Fageda d’en Jordà-Olot

Diumenge 3 de març, ens trobem al pàrquing del restaurant 4 Carreteres de Tona sota un principi de nevada que no estava previst, de mica en mica el dia es va arreglant i del fred de primera hora passem a un dia assolellat encara que un xic ventós. No ens fem enrere i continuem amb el programa previst un cop fet l’esmorzar ens dirigim a Sant Miquel Sacot i des d’aquí iniciem el camí cap a Olot, tot remarcant el tram de GR-83 que a través de la Fageda d’en Jordà on fem una parada a les instal·lacions de la fàbrica la Fageda Fundació, passem pel costat de Can Jordà on ens separem del GR-2 que fins aquí comparteix camí amb el GR-83. La feina del repintat repartida entre tota la colla ens va apropant a poc a poc pel camí, la Creu del Triai i Can Batet cap al parc de les Mores a la riba del Fluvià ja a la ciutat d’Olot.

Agraïm la feina del grup de voluntaris i voluntàries que ho ha fet possible, aquest cop ha estat gràcies a la col·laboració de la Llum, la Lluïsa, la Marisol, la Sílvia, la Lídia, la Mònica, en Jordi, en Jaume A, en JuanMi, l’Àlex i l’Antonio amb J.

Fins aviat us esperem a la següent ocasió.

Jaume Figuera

Comparteix