GeneralGR

MANTENIMENT GR-83 (2022-10-22) Arbúcies-Sant Hilari Sacalm

Dissabte 22 d’octubre es va sortir des d’Arbúcies fins a Sant Hilari Sacalm, en un principi s’havia programat arribar a Joanet, però el grup vam decidir allargar-ho per cobrir el tram sencer, uns dotze quilòmetres en què els caminadors van iniciar la ruta des d’Arbúcies i la resta un cop aparcats els dos vehicles a Sant Hilari, vam començar a revisar i repassar la senyalització del sender en direcció Joanet. Sobre el migdia ens van retrobar tot el grup passat Joanet i vam decidir anar a dinar al final d’etapa. A la tarda un dels vehicles va retornar per fer el repàs de les anomalies detectades durant el matí pel grup de caminadors a la zona d’Arbúcies, amb el que va quedar tot ben senyalitzat en aquells punts on es va considerar que podria existir algun equívoc.

Agrair de nou a la Teresa, Eulàlia,  Mònica, Joan Carles, Alfons i Antonio la feina, la paciència i la companyonia. Tot un plaer compartir la tasca de fer que no es perdi la senyalització del GR83, el camí del Nord.

Us esperem el 13 de novembre al proper tram Sant Hilari – Osor.

Jaume Figuera

 

Comparteix