GeneralGR

MANTENIMENT GR-83 (2023-06-11) Llocalou (Olot)-Hostal de la Vall del Bac

Diumenge 11 de juny.
Ens trobem a Llocalou (354 m) a les 8.45 h. Aquest cop som vuit més un parell que s’afegiran més tard a Sant Pau de Seguries, un cop fet l’esmorzar, l’equip de manteniment marxa direcció nord cap a l’Hostal de la Vall del Bac (464 m), resseguint la riera de Bianya i un tram del Torrent de Capsec fins Can Conill. A partir d’ací entre prats i boscos de pins i alzines, a través de Can Brunyol, el Còs, La Tria, el Bruguerar i la Fàbrega tot deixant a l’esquerra el pla Verdaguer  comença la forta pujada cap al Joncars, últim mas abans d’assolir el punt més alt de la jornada al Coll de Passa-serres (778 m). En aquest punt ens retrobem amb l’altre grup que des de l’Hostal de la Vall del Bac hem pujat refent la molt malmesa senyalització pel bac de Colldecarrera, des del collet de Colldecarrera a la carretera de la Vall del Bac, on hem deixat els vehicles, per fer la recollida i el retorn.

Finalment, hem revisat i remarcat un tram d’uns 10 km amb 424 m de pujada i 314 m de baixada. Ha estat una feinada perquè feia uns set anys que aquest tram no es repintava, tot i que s’havia recorregut un parell de vegades per revisar-lo i en aquesta ocasió s’han marcat tots els senyals de nou.

Voldria donar la benvinguda a l’equip a la Sílvia i agrair un cop més a la Lluïsa, en Jordi, l’Antonio J, en Juan Mi, l’Alfons, la Lídia, l’Alexandre i la Mònica pel seu treball i dedicació, però com sempre per la vostra bona predisposició i camaraderia. Igualment a tothom que durant aquest any ha participat amb el mateix entusiame en alguna de les anteriors sortides de manteniment.

Després d’aquestes sortides tan efectives, profitoses i enriquidores, en les quals s’han cobert quasi tots els kilòmetres del recorregut. Us esperem la temporada vinent per continuar amb el manteniment al camí del Nord, GR®83.Bon estiu a tothom.

Jaume Figuera

Comparteix