GeneralGR

GR-1 Etapa 2 Camallera -Veïnat de Can Dalmau 17-11-2023

Continuem amb molt èxit d’assistència, el nou GR d’aquesta temporada 2023-2024.
A poc a poc ens anem allunyant de la costa, travessant cap a l’oest l’Alt Empordà, entre grans camps de cultiu, prats i boscos, apropant-nos cap al Pla de l’Estany. El trajecte fins ara sense grans desnivells acompanya a fer petar la xerrada mentre compartim el sender.
Dinem al camí de la Borrella entre Mas Talaia i Cal Gat en una cruïlla de camins de servei, únic lloc on poder encabir a tot el grup assegut a terra als marges del camí entre pins i alzines. Finalitzem el tram a Can Silet on ens creuem amb un grup més nombrós que el nostre, no de senderistes, sinó de cabres blanques sortint dels estables per anar a pasturar, en canvi, a nosaltres ja ens espera l’autocar.
Us esperem a tothom en la pròxima etapa del desembre en què farem l’àpat de Nadal del GR a Banyoles.

Fins aviat.

Vocalia d’Activitats SEFM

Comparteix