Activitats socialsGeneral

17-05-2024 CARTA BLANCA “TICA muntanya* -Travessa Integral Catalana”

Divendres 17 de maig a les 19.30 h a la sala d’excursionisme de la SEFM puntualment, es va fer la presentació, per part d’en Joan Mirabet Cucala, de la guia de l’itinerari de muntanya TICA. 

Després d’una acurada presentació de l’autor per part de la presidenta de la SEFM, M.Teresa Vidal, en Joan mitjançant un interessant PowerPoint ens va fer cinc cèntims del seu projecte etapa per etapa, esperonant-nos a descobrir-lo sobre el terreny, tot fent les etapes de l’itinerari que ens proposa. Tant les de nivell senderista, com les de muntanya.

En acabar va respondre les qüestions i dubtes de tothom qui va intervenir i va cloure la xerrada amb algunes anècdotes i vivències que va passar durant el procés de creació d’aquest engrescador document.

Ben segur que ens ajudarà a descobrir nous horitzons.

Gràcies, Joan.

Comparteix