GeneralNotícies

21-01-2023 BARNATRESC

Diumenge 22 de gener de 2023 membres de la Secció Excursionista del Foment Martinenc han col·laborat en el disseny i el marcatge de l’itinerari del Barnatresc pel districte de Sant Martí de Provençals en el qual han participat més de 1.500 persones de la ciutat de Barcelona. A més, també hem realitzat la lectura dels carnets dels participants en els controls de sortida, de pas davant del museu de Ciències Naturals del Fòrum i d’arribada a la plaça de les Glòries. Altres tasques han estat el servei d’avituallament d’aigua i de pomes.
Gràcies de nou a tothom de la SEFM que voluntàriament heu fet possible un cop més que aquesta activitat hagi estat tot un èxit de participació ciutadana donant a conèixer els racons del nostre districte i donant suport logístic a l’activitat. Tot i el fred que ens ha acompanyat durant tota la matinal.
Des de la Junta Directiva de l’Associació d’Entitats Excursionistes del Barcelonès se’ns ha felicitat pel marcatge de l’itinerari i la bona predisposició de la nostra gent.
Felicitats a tothom i fins a la pròxima edició del gener del 2024.

Comparteix