GeneralGR

MANTENIMENT GR-83 (2023-02-04) Osor-Pantà de Susqueda

Dissabte 4 de febrer ens trobem a Anglès per esmorzar, un cop fet l’entrepá marxem cap a Osor amb els dos vehicles per deixar allí a un grup de quatre voluntàries que direcció des d’Osor pel pont del Pontarró i pel camí de l’esglesiola de la Mare de Deu del Part feren via cap a coll Nafré, continuant la tasca de revisió del marcatge del GR®83, allí on ho vam deixar el passat mes de desembre, en la darrera sortida de manteniment. Els xofers ens dirigim al vessant esquerra de la central hidràulica del pantà de Susqueda a través del Pasteral, un cop allí deixem els vehicles i comencem a revisar i remarcar l’itinerari en sentit contrari cap a coll Nafré, on a prop d’allí ens retrobem tot el grup i decidim anar a dinar a Arbúcies en companyia de la Maria i en Carles Pallàs, un bon fi de sortida.
Gràcies un cop més Lídia, Eulàlia, Mònica, Alfons i Antonio amb J per la vostra bona predisposició i bon rotllo.
Fins al proper tram aquest mes de març.
Jaume Figuera

Comparteix