GeneralGR

GR-92 Amposta – La Ràpita 18-06-2023

Diumenge 18 de juny, vam fer la darrera etapa del Sender de la Mediterrània, uns 13 km que separaven l’inici de la caminada a la sortida d’Amposta fins al punt de recollida de l’autocar a l’entrada de La Ràpita.
Vam tenir una jornada on per sort la pluja ens va respectar i el xim-xim va fer més suportable la calor que en arribar al destí es va desfermar. Dèiem adeu als paisatges planers del Delta, però també a la mar que ens ha acompanyat des d’aquell ja llunyà 30 de setembre de 2018 en què iniciàvem la caminada a Portbou direcció cap al sud, sense saber tot el que ens venia a sobre, durant aquest període hem patit, lluitat i superat la pandèmia, amb tot allò que ens va afectar quant a restriccions de moviment i altres inconvenients. Moltes han estat les vivències compartides i molts els bons records que, tot i això, guardarem a les nostres motxilles vitals.

Vam donar per acabat el GR-92 amb un dinar a Sant Salvador del Vendrell, on es va fer entrega dels certificats de participació amb el nombre d’etapes recorregudes a tothom i vam premiar amb la samarreta commemorativa del Sender de la Mediterrània als més fidels amb més de vint participacions en les 33 etapes totals.

Al final de la cloenda es va donar la notícia que la pròxima temporada trescarem pel SENDER HISTÒRIC GR-1, seran nou etapes des de Sant Martí d’Empúries fins a Ripoll. Us hi esperem a tothom.

Continuaren recorrent GRs i redescobrint Catalunya.
Vocalia d’Activitats.

Comparteix