GeneralGR

GR-1 Etapa1 Sant Martí d’Empuries – Viladamat – Camallera 22-10-2023

Tal com ja vàrem anunciar en el dinar de la cloenda del GR®92 el passat mes de juny i en el butlletí núm.170, teníem la bona intenció de continuar compartint les petjades amb els companys de l’Agrupació Excursionista Icària i així ha estat en la primera etapa del GR®1-Sender Històric. Ens allunyarem de la costa i ens endinsarem etapa a etapa de l’Empordà fins al Ripollès, a mesura que avancem cap a l’oest descobrirem indrets més muntanyencs i una mica més feréstecs.
Diumenge a Sant Martí d’Empúries i a Viladamat va ser una presa de contacte després de l’estiu, ens hem retrobat, hem fet petar la xerrada i de nou caminem plegats, però caldrà tornar a ajustar el ritme del grup, per tal de fer el recorregut que ens queda per endavant més compassat.
Volem que tothom gaudeixi de la caminada, ni massa ràpid, ni massa a poc a poc. De mica en mica tots ajustarem el pas i farem que el recorregut que es traci afavoreixi la descoberta de l’entorn i la interrelació entre tots. Com diumenge, sempre quan sigui  possible facilitàrem recorreguts més o menys exigents per tal de fomentar la participació.
Volem donar la benvinguda als que ahir per primer cop, iniciàveu el camí amb l’A.E.Icària i la SEFM.

Us esperem, com sempre de nou, a tothom en la pròxima etapa.

Vocalia d’Activitats SEFM

 

Comparteix