GeneralMarxa Nòrdica

16-03-2024 Marxa Nòrdica

La pluja ens impedí la setmana passada anar al Delta del Llobregat, però dissabte vam poder gaudir d’aquest fantàstic indret. Vam tenir alguns problemets amb les obres de la llera del riu i amb la temperatura que després del migdia fou massa primaveral i a més, nosaltres anàvem carregats amb la compra de verdures que havíem fet al mas de Can Jaume del Bitxot. La Caserna dels Carrabiners i el Semàfor, guardians d’una platja exclusiva per a la nidificació de les aus, ens van permetre contemplar una mar  blava i serena.

Personalment vaig aprendre dues coses noves amb aquesta activitat. La primera fou de caire botànic, el primer fruit de la figuera, la figaflor, apareix abans o simultàniament amb les fulles i la segona fou més gastronòmica, les fulles verdes de l’escarola passades per la paella tenen un gust que recorda els espàrrecs.

 

Comparteix