GeneralMarxa Nòrdica

22-03-2024 Marxa Nòrdica

Al Japó la contemplació de la flor del cirerer acompanyada d’un picnic amb la família i amics entre aquests arbres en flor li diuen hanami. Divendres 22 de març vam fer el nostre particular hanami. Des de l’estació dels Ferrocarrils de Sant Boi del Llobregat vam anar caminant en Marxa Nòrdica fins a Sant Ramon. Allà agafàrem un camí que mena a Sant Climent del Llobregat. Abans d’arribar a la població un sender ens dugué a una de les zones amb cirerers. No tots estaven florits ja que una petita diferència en l’orientació pot alentir la floració i també hi ha varietats més tardanes. Tanmateix, caminant entre les feixes i fotografiant-los vam descobrir zones amb un bon bé de Déu d’aquestes flors blanques una mica rosades que els japonesos anomenen sakura.

 

Comparteix