General

GR-1 ETAPA MODIFICADA Pont de Lierca-Oix per Can Xel-Sant Miquel Sacot-Volcà de Santa Margarida-Fageda d’en Jordà-Olot pel GR-83

A causa d’una errada en l’adjudicació de l’autocar, massa gran per accedir a la sortida al Pont de Lierca i a la recollida a Oix. Decidim sobre la marxa per evitar més trastorns canviar el destí i l’itinerari a recórrer en lloc del que teníem previst.

L’excursió ens portarà per alguns dels racons més coneguts de la Garrotxa, de Can Xel a la plaça de les Mores a Olot, amb ascensió al pintoresc volcà de Santa Margarida des de Sant Miquel Sacot i en acabat resseguint el GR-83, recentment repassat, a través de Can Jordà i la seva fageda i per la creu de Triai fins a fer cap a Olot.

El recorregut per corriols i pistes entre bosquets i a través de la Fageda d’en Jordà, amb parada a la Fundació la Fageda, més endavant ens aturem a dinar en una parcel·la amb permís dels seus propietaris, estorats per la invasió del nostre grup.

La pròxima etapa fa el salt cap al Ripollès. Vol ser una benvinguda a Sant Pau de Segúries des d’on enllaçarem el mes de maig amb el GR-1 de nou.

Aquest cop ens espera el Puigsacreu un dels miradors privilegiats de la serra Cavallera, fins aviat.

 

Vocalia d’Activitats

Comparteix