Activitats socialsGeneral

05-07-2024 CLOENDA DE LA TEMPORADA 2023-2024

Divendres 5 de juliol vam celebrar el darrer acte de la temporada 2023-2024.

La cloenda a la qual van assistir cinquanta-quatre persones, quatre de les quals de l’A.E. Icària, va constar d’una breu presentació de l’acte a càrrec de la nostra presidenta M. Teresa Vidal, seguida d’un recull audiovisual de les activitats dutes a terme durant el període de gener a juny de 2024. Tot seguit en Jaume Figuera va donar quatre pinzellades en nombre d’activitats i de participacions.


Enguany els piolets de reconeixement a la participació han estat atorgats a:
SÍLVIA MAS (Or), AMÀLIA VÁZQUEZ (Plata) i M. TERESA GABRIEL (Bronze)

Es va fer també l’entrega de l’escut brodat de la Secció Excursionista del Foment Martinenc a tothom que hagués participat en alguna de les activitats durant el període octubre 2023- juny 2024 i el butlletí núm.172  que inclou la proposta de calendari per les sortides de senderiame GR-1 de la temporada 2024-2025, a tots els assistents a la reunió.
Un cop desitjades unes bones vacances i un molt bon estiu per a tothom, vam poder gaudir de l’habitual pica-pica d’estiu per donar per finalitzada la cloenda.


                                                                                                                                                                                                                                                                                   Vocalia d’Activitats

I ARA A CARREGAR LES PILES PER A LA PRÒXIMA TEMPORADA 2024-2025 

Comparteix