GeneralNotícies

Naturtresc 26-02-2023

Diumenge 26 de febrer de 2023, voluntàries i voluntaris de la Secció Excursionista del Foment Martinenc, vàrem guiar la sortida del Naturtresc de febrer seguint la ruta del Camí de Sant Jaume català. que vam iniciar a La Jonquera l’any 2019.
En aquesta ocasió el 16é tram de l’itinerari, que transcorre des dels afores d’Igualada, a l’església romànica de Sant Jaume de Sesoliveres fins al llogarret de Porquerisses, tot passant per indrets  com Sant Genís, Jorba i Santa Maria del Camí.

En tots aquests petits poblets vam anar fent aturades per tal que els participants poguessin complimentar les seves credencials a les parròquies per on transcorre l’itinerari.

Nosaltres vam aprofitar l’avinentesa per explicar als participants les nostres activitats i el nostre tarannà, oferint-nos a acollir-los en pròximes activitats de la SEFM
Finalment l’autocar els va recollir i traslladar a La Panadella per tal de poder fer l’àpat de dinar.
Tot i iniciar el dia amb una mica d’aiguaneu i pluja, de mica en mica va anar millorant el temps i això, tot el fred de febrer, va permetre als caminants cobrir la ruta sense cap altre entrebanc.

Un cop més se’ns ha felicitat des de l’Associació d’Entitats Excursionistes del Barcelonès per la tasca dels nostres voluntaris, perquè aquesta activitat fos tan reeixida.
Gràcies, Sílvia, Isabel, Anna, Juan Miguel i Alfons per la vostra predisposició de servei.
© Jaume Figuera

 

Comparteix