GeneralSortides culturals

Domènech i Montaner íntim a Canet de Mar

Vam visitar els espais familiars de l’arquitecte a Canet. Tot i que Domènech i Montaner vivia a Barcelona, cada any la família estiuejava en aquesta localitat del Maresme i pensava que en un futur seria la seva residència.

També vam veure des de l’exterior l’Ateneu de Canet, la Casa Roura, encàrrec de la germana gran de la seva muller, i la fàbrica Pulligan, obra del seu fill Pere Domènech i Roura.

Ben dinat, vam apropar-nos al santuari de la Misericòrdia. A principis del segle XX es projectà una zona d’esbarjo a l’entorn d’aquest temple. Josep Puig i Cadafalch, deixeble de Domènech i Montaner, hi dissenyà  els jardins i l’alberg-restaurant.

Finalment vam encaminar-nos cap a l’estació del tren i gaudírem d’una tarda assolellada i d’un mar encalmat.

 

 

Comparteix