GeneralMarxa Nòrdica

27-10-2023 MARXA NÒRDICA

El vent fou el nostre company de caminada des de la plaça Molina fins al Parc del Turó de Monterols. Aquest espai verd que s’enfila per un pendent de 121 m. va ser de propietat privada fins que l’Ajuntament de Barcelona  l’obrí a la ciutadania (1947). Després, tot passant pel carrer Berlinès per anar al turó del Putxet, ens trobàrem l’edifici Alhambra (1875).

Abans d’entrar al Parc del Putxet vam estar buscant la casa de nines d’obra que hi havia al jardí d’una antiga mansió, la qual actualment ja no existeix. El cim del Putxet ofereix una bona panoràmica  de Barcelona: Collserola, la Creueta del Coll, el Front Marítim, Montjuïc i el Llobregat. Quan hi arribàrem ja feia una estoneta que no bufava el vent, el qual ens deixà el regalet de poder gaudir d’aquesta vista de la ciutat amb el màxim d’esplendor.

 

Comparteix