GeneralGR

GR-1 ETAPA 8 Sant Joan de les Abadesses- Ripoll 16-06-2024

El 16 de juny amb un temps immillorable, vam recórrer la darrera etapa del GR-1 de la temporada 2023-2024, sortint de Sant Joan de les Abadesses per la ruta del Ferro, peró ben aviat emboscant-nos sota els estreps de la serra Cavallera, per pistes i corriols travessant boscos de pi negre i petits rierols que a causa de les darreres pluges ens van complicar el pas.

Algú ho ha dit al grup de WhatsApp, “Etapa de cloenda molt ‘xula’, entre corriols, boscos i rierols, aquests han fet sorgir el ‘companyerisme’ i entre risses, pedres i troncs ens hem anat ajudant per poder-los travessar, així encara que algun peu mullat no ha acabat ningú dins de l’aigua”.

Ha estat un itinerari més muntanyenc que la darrera etapa que fou més planera, però tot i la dificultat dels primers desnivells tothom ha continuat sense cap entrebanc i més perquè el final de tram ens esperava l’autocar al polígon industrial de Ripoll, per atansar-nos a Can Dachs, una masia amb restaurant a prop de Les Llosses on hem gaudit del dinar de germanor i s’ha fet el repartiment d’obsequis i també d’un escut brodat de la SEFM per als participants.

Vocalia d’Activitats.

 

Comparteix