GeneralNotícies

NATURTRESC Banyoles-Besalú 04-02-2024

El primer diumenge de febrer un equip de sis voluntaris i voluntàries de la SEFM vam reeditar l’última sortida del GR1, aquest cop amb un grup de cinquanta participants de la trobada Narutresc, en què vam repetir la ruta des de Banyoles fins a Besalú. El dia, tot i ser fresc, va ser assolellat i el sol ens va acompanyar durant tot l’itinerari.

Els participants van gaudir de la caminada entre els prats sembrats del Pla de l’Estany i els primers boscos garrotxins i amb la visita de Sant Cristòfol d’Usall, Serinyà i finalment després d’un petit “despiste” del guia vam arribar per la ruta prevista a Besalú, quasi 14 kilòmetres per pistes i corriols amb molt poc desnivell.

Tot plegat gràcies al saber fer, el guiatge i la bona predisposició de la nostra gent, repetim des d’aquí l’agraïment a la Sílvia, Àngels, Mònica, Alfons i JuanMi.

La junta de l’Associació d’Entitats Excursionistes del Barcelonès ha expressat el seu vistiplau, i ens commina a continuar donant suport a aquest projecte d’iniciació a la descoberta i promoció de l’excursionisme a Catalunya.

Hi tornarem al mes de setembre amb una sortida circular per la zona de Sant Pau de Segúries.

Jaume F

Comparteix